Kitesport på Fanø

Projekttegning 1
Projekttegning 2
Projekttegning 3
Planlagt vindsportcenter med placering ud for badesti 21
Beskrivelse

Kitesport - leg for voksne og børn

Alexander & Jan Dorner i blokart

Fanø's brede sandstrand er måske et af de mest ideelle steder i verden til at dyrke vindsport. Det er både på stranden med buggyer, blokarts og mountainboards, men selvfølgelig også på havet med kitesurfing og windsurfing.

Midt på stranden efter badesti 21 er der et særligt buggy-område som er indrettet til vindsport, men man må faktisk gerne køre over hele stranden, da alt tilbehør indenfor vindsport kategoriseres som legeredskaber og derfor må bruges over alt - men selvfølgelig skal man tage hensyn som med alle andre ting.

Hvis man ikke er så heldig at råde over en buggy eller andet udstyr til kitesport, kan det lejes via det som hedder www.fanoefun.com der ofte har en bil på stranden ved buggyområdet. Det koster typisk omkring kr. 150 for 30 minutter. 

Er man ikke lige frisk på selv at sætte sig i en buggy eller stille sig på et surfboard, kan det også være ganske underholdende at iagttage de mange især tyske Kitebuggyfahrer som dyrker deres sport på Fanø med stort engagement. Næsten på alle årstider møder man de sjov køretøjer med store ballonhjul på øen.

 

Havstien 24 ligger så tæt på stranden, at man kan trække sin buggy over badesti 15 og så er man nede på stranden indenfor 10 minutter

 

Se evt. mere her http://www.kitebuggyfanø.dk

Se iøvrigt også skitse ovenfor med bygnig af et vindsportcenter som Fanø Kommune planlægger i 2015

Buggy med kite